Optex OM-105C Radar, bi-directioneel, Zilver

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 20001826

Beschikbaarheid: Vervangen door nieuw model

Dit product is vervangen door:
Optex OM-106C Radar, uni- of bi-directioneel, Zilver

Omschrijving

Dit product is vervangen door: Optex OM-106C Radar, uni- of bi-directioneel, Zilver.

De Optex OM-105C en OM-106C radar sensoren zijn speciaal ontworpen om elk type automatische deur snel en eenvoudig te openen. De Optex radars detecteren beweging snel en zijn daardoor uitermate geschikt voor vele toepassingen van automatische deuren, met name daar waar men de deuren in hoge snelheid of met winkelwagentjes benaderd. Door het industriële ontwerp en de eenvoudige installatie is deze sensor geschikt voor montage op de afdekkap of tegen het plafond, een speciale plafond inbouwbeugel is optioneel beschikbaar.

DETECTIEGEBIED
De Optex radar serie biedt een smal of breed detectiegebied waardoor de radar geschikt is voor elk type installatie. Door de, meegeleverde, smalle lens op de radar module te klikken veranderd het detectiegebied van breed naar smal. Het detectiegebied kan daarnaast ook aangepast worden door de radar module naar links of rechts te draaien en door de module op en neer te bewegen. Hierdoor kan de radar snel en eenvoudig aangepast worden naar het voor een specifieke situatie geschikte detectiegebied.

DRAAIDEUR ACTIVATIE
Wanneer de Optex OM-106C boven het scharnierpunt wordt geïnstalleerd zal de radar de beweging van een draaideur negeren. Daarom is de OM-106C perfect te gebruiken voor activatie van automatische draaideuren.

AUTO-CAUTION MODE
De Auto-Caution mode garandeert meer betrouwbaarheid en dient ter voorkoming van het voortijdig sluiten van de deur als er zich een persoon in het detectieveld bevindt. Om veiligheidsredenen zal de sensor onmiddellijk van éénrichtings- naar meerdere richtingen overschakelen zodat bij beweging de sensor de deuren weer zal activeren. Deze mogelijkheid is alleen beschikbaar op de OM-106C.

EÉNRICHTINGSINSTELLING
De OM-106C heeft een dipswitch voor éénrichtings- of tweerichtingsmode. Door de éénrichtingsmode te kiezen zal de sensor alleen verkeer detecteren dat de deur benaderd waardoor de deur sneller sluit bij vertrekkend verkeer. Het sneller sluiten van deuren heeft als voordeel dat de deuren maar kort geopend blijven hierdoor wordt energie bespaard.

KWALITEIT
Optex automatische deursensoren garanderen een optimale werking en daarom leveren wij onze producten standaard met 3 jaar volledige garantie.

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 131 x 61 x 55 mm
Indicatie LED's groen - rood
Detectiemethode Radar
Voeding 12-24VAC 12-30VDC
IP-rating 54

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,95 Orderbedrag boven €49,95
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€3,95 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€5,95 €2,00
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€6,50 €2,55
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres + handtekening€6,75 €2,80
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€5,95 €2,00

Ophalen in Alphen aan den Rijn (NL)

Verzendmethode
Ophalen in Alphen aan den RijnGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie