Optex Infrared finder, Zwart

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 20001743

Beschikbaarheid: Leverbaar

€67,34
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten
Goedkoper gezien? Vraag een prijsmatch aan.

Omschrijving

De Optex Infrared finder is ontworpen als een installatie hulpmiddel voor de OA-Axis series en de OA-Presence T. Met behulp van de Infrared finder is het gemakkelijk om het actief infrarood detectiegebied nauwkeurig te bepalen.

Wanneer er een automatische deur zonder fotocellen geïnstalleerd wordt is het noodzakelijk om een Infrared finder te gebruiken. Aangezien de Optex OA-Axis series en OA-Presence T met een negatieve hoek naar de deur toe geïnstalleerd kunnen worden is het belangrijk dat de sensor niet reageert op de beweging van de deur. Aan de andere kant is het belangrijk dat er een minimale afstand bestaat tussen het veiligheidsveld (aanwezigheidsdetectie) en de deurvleugels.

Het gebruiken van de Infrared finder

Plaats de Infrared finder in de hoek van de dagmaat, ongeveer 5 centimeter vanaf de deurvleugel. Zet de Infrared finder aan en stel de gevoeligheid (low/medium/high) net zo in als de gevoeligheid van de geïnstalleerde sensor. Nu kunt u de hoek van het detectieveld naar binnen draaien totdat de LED lichten op de Infrared finder zwak beginnen te knipperen. Stop met instellen! De aanwezigheidsdetectie is ingesteld.

Let op: optimale functionaliteit van de de Infrared finder is alleen gegarandeerd wanneer deze in combinatie met Optex actief infrarood deursensoren gebruikt wordt.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,95 Orderbedrag boven €49,95
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€3,95 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€5,95 €2,00
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€6,50 €2,55
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres + handtekening€6,75 €2,80
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€5,95 €2,00

Ophalen in Alphen aan den Rijn (NL)

Verzendmethode
Ophalen in Alphen aan den RijnGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie